Întâlnire cu Moș Crăciun! -Serbarea copiilor de la Școala DACIA

Asociatia Interculturala Româno-Elenă DACIA din Atena  a fost reprezentată de către d-na Daniela Iuliana Popescu la  Congresul Spiritualităţii Româneşti
December 3, 2017
Școala Dacia prezentă la cel de-al  XX-lea Festival “Copiii lumii sărbătoresc Anul Nou- Traditii și obiceiuri”
January 11, 2018

Duminică, 17.12.2017, într-o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă,  elevii Școlii de Limba Română, Cultură și Civilizație  DACIA,  care funcționează  cu sprijinul Ministerului Pentru Românii de Pretutindeni, au organizat  la sediul Asociației Interculturale Româno- Elenă Dacia, strada Keiriadon 92,  serbarea intitulată ”Întâlnire cu Moș Crăciun!”.

În cadrul evenimentului,  copiii  alături de cadrele didactice au prezentat  cu emoție și incântare un frumos program artistic format din colinde și cântece de iarnă.

Elevii  care au participat la Concursul  Internațional ”Amintiri din Copilărie” au fost premiați cu diplomele corespunzătoare  punctajului obținut, medalii (aur, argint și bronz) și cărți. În continuare, Moș Crăciun a împărțit cadouri tuturor copiilor prezenți.

 

După plecarea moșului, cei mici  au avut parte de o  degustare de produse culinare aduse  de părinți, cărora le mulțumim!

Mulțumim d-nei Antonela   Tsirakopoulou   pentru participare,  cadrelor didactice care s-au implicat cu dăruire și care au impregnat în sufletele celor mici momente de neuitat,  sponsorului nostru  Carpathian Bakery pentru pungulitele cu produse delicioase oferite celor mici, copiilor și părinților, dar mai ales lui Moș Crăciun!

Crăciun Fericit cu sănătate și bucurii!